Uluslararası Karate Şampiyonası'nda başarılı olan sporcular ödüllendirilirdi

Bu hafta sonu Trabzon'un Of İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Karate Şampiyonası'nda rakiplerini ezici bir üstünlükle yenerek 12 madalya kazanan Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü sporcuları düzenlenen törenle ödüllendirildiler.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2012 20:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ödül töreni öncesi Okul Müdürü ve öğrenci velileriyle bir araya gelen Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, bu tür mükemmel başarıların yakalanmasında aile desteğinin önemine değinerek madalya alan öğrencilerin velilerini kutladı.

Madalya alan Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü sporcularına Kaymakam Sedat Sırrı Arsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Işık, Şube Müdürü Yaşar Saral ve veliler tarafından ödülleri verildi.

ZİRVEDE KALMANIN PEŞİNDEYİZ

Ödül töreni sırasında bir konuşma yapan Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Eğitimim sadece derslerle sınırlı kalmayan, sosyal boyutu olan bir bütünlük içermekte ve ilçemizde öğrencilerimizin ders saatleri dışında sosyal alanlarda göstermiş olduğu başarıların kendilerine mutluluk verdiğine dikkat çekti.

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Işık da tören sırasında yaptığı konuşmada, ?Bu başarının bence en önemli tarafı, öğrencilerimizin diğer alanlardaki çalışmalarına ve başarılarına desteği olacaktır. Öğrencilerimizin kişilik olarak gelişmesi, sosyal becerilerinin gelişmesi, kendilerine olan güvenin artması konusunda bu başarı ateşleyici olacaktır. Bu bağlamda emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum." dedi.

?HAKLI BİR GURUR YAŞADIK"

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü Başkanı Suat Soylu, ?Hafta sonu Of'ta yapılan uluslararası organizasyonda öğrencilerimizle birlikte 4 tanesi altın olmak üzere toplamda 12 madalya aldık." dedi.

Soylu, iki yıllık süreçte yapmış oldukları çalışmaların ürünlerini her organizasyonda topladıklarını da belirterek, "Öğrencilerimizin üstün başarıları yine burada ön plana çıktı. Kendileri etkili bir eğitim almış olmalarını orada da sergilediler. 12 ülkenin kendilerine göre en iyi sporcularının katıldığı bu turnuvada 12 madalya almanın haklı gururunu yaşadık." diye konuştu.

Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü antrenörü Mehmet Yıldızlar da, ?Amacımız ilçemizdeki sporcuları en iyi şekilde ulusal ve uluslararası müsabakalara hazırlayıp, buralarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilmektir. Bu konuda bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz." dedi.

?ÜLKEMİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM"

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü sporcularından, iki dünya ve üç Türkiye şampiyonluğu bulunan Aykut Taylan ise yaptığı açıklamada, "En başta beni yetiştirerek bu duruma getiren Mehmet Yıldızlar hocama çok teşekkür ediyorum. Of'ta yaptığım maçta birinci oldum. Önümde Avrupa seçmeleri var. İnşallah yurt dışında ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim." dedi.

Her müsabakada öğrencilerinin yanında olan ve onların motivasyonunda etkili bir rol üstlenen Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uzmanı Nihal Topal da yarışma boyunca öğrencilerinin kazandığı madalyaları boynuna taktıklarını söyledi.

Of'ta düzenlenen Uluslararası Karate Şampiyonası'nda 30 kilo kızlarda gümüş madalya kazanan Buse Kaya'nın annesi Asiye Yener Kaya ise, bu başarının bir anne için ne kadar gurur verici olduğuna dikkat çekerek, madalya kazanan diğer sporcuların ailelerini kutladı ve çocuklarına verdikleri destekten dolayı emeği geçenlere de teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber