Uslanmaz hırsız yine yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde, iki ay önce hırsızlık amacı ile girdiği evin çatısından düşerek kolunu kıran hırsız, yine bir evden hırsızlık yapmak isterken polise yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Suçlamaları kabul etmeyen zanlı M.Ş. (25)'nin üzerinden girdiği evin sahibine ait cep telefonu çıktı.

Olay, gece saat 02.30 sıralarında Gürçeşme semtinde meydana geldi. Kız kardeşi ile birlikte yaşayan 44 yaşındaki Havva Erkmen'in evine giren M.Ş, ev sahibi uyuduğu sırada baş ucunda duran cep telefonunu alarak kaçmak istedi. Bu sırada gürültüye uyanan ev sahibi ile göz göze gelen M.Ş, kadının çığlıkları üzerine paniğe kapılarak evden kaçmaya çalıştı. Erkmen'in yardım istemesi üzerine kısa sürede gelen Konak Asayiş ekipleri, sağ kolu kırık halde kaçmaya çalışan hırsızlık şüphelisini gözaltına aldı. Yapılan aramada üzerinden ev sahibi Havva Erkmen'e ait cep telefonu çıkan zanlının iki ay önce de bir eve hırsızlık amacı ile girmek isterken tek katlı evin çatısından düşerek sağ kolunu kırdığı ve olay yerine gelen polisler tarafından yakalandığı belirlendi.

Öte yandan aynı gece Gültepe'de Mehmet Sine'nin evine giren 17 yaşındaki E.K da ev sahibinin uyanması üzerine kovalamaca sonucu Konak Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının evden çuval içinde bulunan iki bin lira değerindeki ceviz içlerini çalmak istediği iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber