Bursa'nın örnek öğretmeninden Gülsar'a ziyaret

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa'nın örnek öğretmeni seçilen Dinçer Cengiz'i makamında kabul etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2012 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gülsar, diğer meslektaşlarından da aynı başarıyı istedi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bursalı 3 aday arasından örnek öğretmen seçilen Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi işitme engelliler beden eğitimi öğretmeni Dinçer Cengiz ve okul müdürü Türkan Caner, Atilla Gülsar'ı ziyaret etti.

Bursa'ya örnek olan eğitim faaliyetlerinden dolayı öğretmen Dinçer Cengiz'e teşekkür eden Gülsar, tüm öğretmenlerden farkındalık oluşturacak şekilde örnekler olmalarını istedi. Ayrıca ziyarette bakanlık tarafından il müdürlüğüne gönderilen belge örnek öğretmen Dinçer Cengiz'e teslim edildi.

ÖRNEK ÖĞRETMEN SÜRECİ

2012 yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında bakanlık tarafından gerçekleştirilen ve her ilden başarılarıyla farkındalık oluşturan örnek 3 öğretmen seçildi.

Bunlar arasından da bakanlık tarafından yapılan değerlendirmeyle her ilin örnek öğretmeni belirlendi. Bu süreçte Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne süreç başlangıcından itibaren gelen yüzlerce başarılı öğretmen ismi il müdürlüğünde kurulan komisyon tarafından incelenerek, tespit edilen 3 isim bakanlığa iletildi.

Bakanlık tarafından 81 ilden gelen il temsilcisi ise 3'er aday arasından belirli kriterlere göre seçilen il temsilcisi öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bakanlıkta yapılan törenle ödüllendirildi. Örnek öğretmenler Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından da kabul edilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber