Yağmurdan korunmak için evin tavanına battaniye astılar

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde barakada yaşayan 4 kişilik Gör ailesi, yağmurdan korunmak için evlerinin tavanına battaniye astı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2012 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha önce bir akrabalarının evinde eşi ve 2 çocuğu ile kira ödemeden kalan Ahmet Gör (30), kaldıkları ev satılınca evden çıkmak zorunda kaldıklarını söyledi. Şehit Mustafa Yağız Mahallesi'nde amcasına ait bir arsa üzerine baraka yapan Ahmet Gör, burada eşi Pınar, çocukları Alperen Ali (7) ve Mahmut (5) ile yaşamaya başladı. İşsiz baba Ahmet Gör, günlük işlerle geçimini sağladığını söyledi. Gör, ?Barakada zor şartlar altında yaşamaya çalışıyoruz. Yatağımızın üzerine tavandan su aktığı için tavana battaniye astık. Kömürümüz yok, soba yakamıyoruz. Çocuklarım üşüyor. Oğlum okula gidiyor, doğru düzgün ders çalışamıyor. Eşim çalışmak istiyor fakat çocuklarımıza bakacak kimse yok.? dedi.

Anne Pınar Gör ise ?Bu şartlarda yaşamayı kim ister? Çalışmak istedim fakat çocuklarıma bakacak kimse yok. Geçen yıl kömür yardımı yapılmıştı fakat bu yıl kömür de alamadık. Hava soğuk üşüyoruz, çocuklarım soğuktan ağlıyor. Bizlere uzanacak bir yardım eli bekliyoruz.? diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber