Güngörmüşler Konağı müdavimlerinden Başkan Tuna'ya teşekkür

Sincan Belediyesi tarafından hizmete sunulan Güngörmüşler Konağı müdavimleri, Belediye Başkanı Mustafa Tuna'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konakta bir araya gelerek, sohbet edip kitap, gazete okuduklarını belirten yaşlılar, düzenlenen etkinliklerle çeşitli konularda bilgi sahibi olduklarını ifade etti. Güngörmüşler Konağı sakinleri adına konuşma yapan Osman Gül, ?Başkanım, siz bugüne kadar yapılamayanı yaptınız. Yapmış olduğunuz hizmetleri bizleri düşünerek gerçekleştiriyorsunuz. Konağı da bizler için tahsis ettiniz. Konaktan çok memnunuz. Dualarımız sizinle, çok teşekkür ediyoruz.? dedi.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da görüşmede projeleri hakkında bilgi verdi. Pazar pazarının yerine yapılan Kent Meydanı'nda hanımlara yönelik bir merkez planladıklarını ifade eden Başkan Tuna, ?Meydanın tam ortasında siz büyüklerimize yaptığımız gibi bu sefer de hanımlara özel bir mekan yapmak istiyoruz. Üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu mekanı özel sektöre kiraya vermek yerine hanımlarımıza açacağız. Milletimizin malını milletimizin hizmetine sunacağız. Ev hanımlarımıza yönelik daha önce el ürünleri pazarı, pazar servis araçları ve hobi kursları gibi hizmetlerimizi bu merkezle de hızlandırmış olacağız. Sincanlı hanımları kaynaştırmak, komşulukları, arkadaşlıkları güçlendirmek istiyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber