Uyuşturucu bağımlısı eşi ve eşinin sevgilisi tarafından darp edildi

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde müstahdem olarak çalışan bir kişi, madde bağımlısı eşi ve eşinin sevgilisi tarafından darp edildiğini öne sürdü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 22:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Çemişgezek'de gençler arasında bir uyuşturucu artışı olduğuna dikkat çekerek, Tuncay Yıldırım'ın da uyuşturucu kullanan eşi ve sevgilisi tarafından darp edildiğini söyledi. Yıldız, "Uyuşturucu kullananların karşısında 8 ay susan ve korkan maddi olanaklarını kaybeden bir kişi karşımızda. Bu ilçemizde derin bir üzüntüye neden olmuştur. Şiddet uygulayan iki vatandaş kendilerine araba temin etmiştir. Bu infiale dönüşmüştür" dedi.

Uyuşturucu kullanan eşinin birlikte yaşadığı sevgilisi tarafından darp edildiğini savunan ve bir kurumda müstahdem olarak çalışan Tuncay Yıldırım, uyuşturucu kullanan eşi ile birlikte üç kişinin baskı yapıp kendisini sürekli dövdüğünü ileri sürerek, "Eşimin sevgilisi benim evimin yanında ev tuttu. Ama sürekli benim evimde kalıyordu. Git dememe rağmen beni dövüyordu. Eşim ile birlikte sevgilisi benim evimde beraber yatıyordu. Kapıyı kırıp içeri girmeme rağmen beni dövdüler. Elimden arabamı ve kredi kartımı aldılar. Beni zorladılar 8 milyar kredi çekip verdim. Yetkililerden yardım istiyorum" diye konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çemişgezek İlçe Başkanı Gökhan Çelebioğlu da ilçelerinde yaşanan olayın halkı derinden üzdüğünü ifade etti. AK Parti Mazgirt İlçe başkanı Süleyman Canpolat ise, "İlçede bu hadise gerçekten çok üzücü. Belediye başkanı ve diğer yetkililer inşallah bu konuyu çözer" şeklinde konuştu. AK Parti Tunceli İlçe Başkanı Celal Özçelik, "Vahim bir olay yaşandı. Olayla ilgili bakanlık noktasında harekete geçilmeli. İdari noktada sıkıntı var. Bu konu 6 ay önce ilçe kaymakamına iletilmiş ancak sessiz kalınmış ve sahip çıkılmamıştır" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber