3. Sanayi Sitesi yeni yer arıyor

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, esnafın sorunlarını ve çözüm projelerini dinledi, çözüm için destek sözü verdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2012 09:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sanayi sitelerinin, kentsel dönüşüm kapsamında değerlendirilmesini isteyen esnaf ise iş yerlerinin günümüz şartlarına göre yetersiz kaldığını ifade etti.

Milletvekili Hamza Dağ, 3. Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Milletvekili Dağ, projelerin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, ?İktidarımız boyunca her zaman üretimin ve üretenin yanında olduk. Kolaylaştıran çözümler ürettik. Sizlere de aynı şekilde yaklaşacağımızdan, gereken desteği vereceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Bilimin, değişimin, inovasyon çağında her türlü doğru projenin takipçisi olacağım. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağım.? dedi.

Sanayi sitelerinin, rekabete imkan tanımayan dükkanlara dönüştüğünü belirten esnaf ise şehirlerin büyüyüp gelişmesiyle sanayi sitelerinin merkezde kaldığına, çevre ve trafik sorunları yaşandığına dikkat çekti. İş yeri sahipleri, hazırladıkları 'İNOVASİTE-3. Sanayi Sitesi ve İşadamları Projesi'ni Milletvekili Hamza Dağ'a sundu.

"BİN YENİ İSTİHDAM SÖZÜ"

Amaçlarının, daha iyi koşullarda hizmet vermek, çalışanların hayat standardını yükseltmek, kalifiye eleman yetiştirmek için meslek lisesi kurmak, Ar-Ge çalışmaları yapmak, güncel teknolojilerin yaygınlaştırılmasını sağlamak olduğunu dile getiren 3. Sanayi Sitesi esnafı, şunları ifade etti: ?Ayrıca, bin kişiye daha istihdam sağlamayı, inovasyonu güçlendirmeyi, kurum ve kuruluşların ara eleman ihtiyacını karşılamayı, bedestan alanları oluşturmayı hedefliyoruz.? Esnaf, AK Partili vekilden, bunları hayata geçirebilmek için ihtiyaç duydukları arazi ve projelerin yap-işlet modeliyle hükümet tarafından yapılması konusunda yardım talep etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber