Cumhuriyet savcısı kazada hayatını kaybetti

Haber Giriş : 05 Kasım 2005 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gerede-Çerkeş karayolunda meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenler arasında Orta Cumhuriyet Savcısı ile 3 yakını da bulunuyor.

Karabük yakınlarındaki 2 kazadan ilki saat 13.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Bolu'dan Çankırı'ya giden İlyas Çalışkan (30) idaresindeki 06 LBR 81 plakalı otomobil, Karabük İsmetpaşa mevkiinde 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, Çankırı'nın Orta ilçesi Cumhuriyet Savcısı Mesut Çalışkan ile Seyit Ahmet Çalışkan ve Arife Çalışkan olay yerinde, Mesut Çalışkan'ın kardeşi İlyas Çalışkan ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Zafer Çalışkan, Karabük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öte yandan İsmetpaşa mevkiine 1 kilometre uzaklıkta aynı dakikalarda başka bir kaza daha meydana geldi. Çerkeş istikametinden gelen Mustafa Doğdu idaresindeki 18 KU 594 plakalı otomobil, şerit ihlali sonucu karşı yönden gelen Veli Çelik'in kullandığı 34 K 9264 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Mustafa Doğdu olay yerinde hayatını kaybederken çocukları Ramazan ve Ümit Doğdu yaralandı.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber