'İntihar etti' denilen kadının eşi tutuklandı

Mardin'de şoförlük yapan 27 yaşındaki Hüseyin G., tartıştığı eşi 25 yaşındaki Özgül G.'yi av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra polisi arayarak, "Eşim intihar etti" diye ihbarda bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin'de şoförlük yapan 27 yaşındaki Hüseyin G., tartıştığı eşi 25 yaşındaki Özgül G.'yi av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra polisi arayarak, "Eşim intihar etti" diye ihbarda bulundu. Ancak o gece evde bulunan yeğeni 12 yaşındaki Ahmet G.'nin ifadesi üzerine gözaltına alınan Hüseyin G., cinayet şüphelisi olarak tutuklandı.

Irak'a yük taşıyan kamyonlarda şoförlük yapan Hüseyin G., geçen çarşamba günü gece yarısı polisi arayarak, 7 yıllık eşi Özgül G.'nin intihar ettiği ihbarında bulundu. Eve gelen polis ve Cumhuriyet Savcısı olay yeri incelemesi yaparak, evde delil olabilecek tüm detayları topladı.

TELEFONUNDA AŞK MESAJLARI GÖRÜNCE TARTIŞMIŞLAR

Olay sırasında evde bulunan Hüseyin G.'nin yeğeni Ahmet G. ise savcıya verdiği ifadesinde, o gece Özgül G.'nin şüphelendiği eşinin cep telefonunu kurcaladığını ve telefonda aşk mesajlarını görünce de eşi ile tartıştığını anlattı. Uzun süren tartışma sonrası Özgül G.'nin sakinleştiğini, daha sonra uyuduklarını belirten Ahmet G., ancak saat 03.00'da çiftin tekrar tartışmaya başladığını, gürültü sesiyle uyandığını, daha sonra da bir el silah sesi duyduğunu söyledi.

Şüpheli olarak gözaltına alınan koca Hüseyin G. ise savcılığa verdiği ifadesinde, Ahmet G.'nin bu ifadelerini kabul etmedi. O gece tartıştığı eşinin, gece yarısı av tüfeğiyle intihar etmek istediğini iddia eden Hüseyin G., eşine engel olmak isterken silahın ateş aldığını ileri sürdü. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Hüseyin G. tutuklandı.

DAHA ÖNCE MAHKEMELİK OLMUŞLAR

Başına isabet eden saçmayla olay yerinde yaşamını yitiren 2 çocuk annesi Özgül G.'nin daha önce eşi Hüseyin G.'den defalarca şikayetçi olduğu, ancak her seferinde de şikayetini geri aldığı belirtildi. Eşi Hüseyin G. ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir kez mahkemelik olan Özgül G.'nin, birkaç kez de mahkeme kararıyla sığınma evinde kaldığı ortaya çıktı. Özgül ve Hüseyin G. çiftinin 6 ve 4 yaşında 2 çocuğu olduğu ve olay sırasında evde bulundukları kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber