Ölümlü kaza D-100'ü kilitledi

Maltepe'de anne ve iki kızının içinde bulunduğu otomobil halk otobüsüyle çarpıştı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Ocak 2013 22:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ölümlü kaza D-100'ü kilitledi

Kazada bir kişi öldü iki kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza akşam saat 16.30 sıralarında D-100 Karayolu Maltepe mevkiinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre Maltepe'den Kadıköy istikametine doğru seyir halindeki Suna Parlar'ın kullandığı 34 ED 8144 plakalı otomobil sol şeritte seyrederken bir anda direksiyon hakimiyetin kaytti. Savrulan otomobil daha sonra sağ şeride geçince Sinan Kılınç'ın kullandığı 34 PD 734 plakalı Kurtköy-Kadıköy seferini yapan halk otobüsü otomobile çarptı. Otobüsün önünde süreklenen otomobilin içindeki anne ve iki kızı bulundukları yerde sıkıştılar.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. İtfaiye ekipleri otomobilin içinde sıkışan sürücü Suna Parlar ile Akgül Kalender'ı kısa süren çalışmanın ardından çıkarttılar. Ağır şekilde yaralanan sürücü Suna Parlar ile annesi Akgül Kalender ambulansa konulup Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Otomobilde sıkışan ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Sevim Yıldız'ın cesedi de daha sonra itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak morga kaldırıldı. Otobüste bulunan yolcular otomobilin bir anda sağ, sol yaparak otobüsün önüne geçtiğini otobüsün de otomobile çarparak sürüklediğini söylediler. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nun Kadıköy yönünde trafik yoğunluğu yaşandı.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber