Anne ve kızına çarpıp kaçan sürücü, 11 gün sonra teslim oldu

Konya'da otomobiliyle çarptığı 63 yaşındaki Meryem İnlidere'nin ölümüne, kızı 30 yaşındaki Fatma İnlidere'nin yaralanmasına neden olan sürücü 30 yaşındaki Süleyman E., olaydan 11 gün sonra polise teslim oldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Ocak 2013 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Anne ve kızına çarpıp kaçan sürücü, 11 gün sonra teslim oldu

Poliste sorgusu tamamlanan Süleyman E. adliyeye sevk edildi.

Kaza, 26 Aralık Çarşamba günü saat 21.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Deresuyu Sokak içinde meydana geldi. Meryem İnlidere, kızı Fatma İnlidere ile birlikte evlerinin 100 metre ilerisindeki çeşmeye içme suyu getirmeye gitti. Yanlarında getirdikleri bidonlara sularını dolduran anne ve kızına, evlerinin önünde yoldan karşıya geçmek isterken plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarpıp kaçtı. Otomobilin altında yaklaşık 20 metre sürüklenen Meryem İnlidere olay yerinde ölürken, kızı Fatma İnlidere ağır yaralandı. Çağrılan ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Fatma İnlidere tedavi altına alındı.

AVUKATIYLA POLİS MERKEZİNE GELDİ

Polis kaçan sürücüyü tespit etmek ve otomobili bulmak için kaza anında araçtan düşen parçaları tek tek incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucu otomobilin marka ve modeli belirledi. Bugüne kadar bin yüz otomobili inceleyen ekipler çalışmalarını sürdürürken, anne ve kızına çarpıp kaçan Süleyman E., bugün avukatıyla birlikte Özalkent Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Kazaya karışan otomobil de polis merkezi bahçesinde incelemeye alındı. Polis tarafından ifadesi alınan Süleyman E. adliyeye sevk edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber