Muş'ta kaybolan sağlık ekiplerinin yeri tespit edildi

Muş’ta hasta kurtarmaya giderken kaybolan sağlık ekiplerinin yerleri tespit edilirken, kurtarma çalışmaları sırasında düşme tehlikesi geçiren helikopter geri dönmek zorunda kaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ocak 2013 11:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muş'ta kaybolan sağlık ekiplerinin yeri tespit edildi

Muş'ta hasta kurtarmaya giden bir sağlık ekipleriyle dün akşamdan beri irtibat sağlanamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Sağlık Müdürlüğü 112 Komuta Merkezi'nde görevli 1 ambulans şoförü ile 1 sağlık memuru, Korkut ilçesinin Çalaklı köyündeki bir hasta için yola çıktılar. Saat 19.00 sıralarında Çalaklı köyü yakınlarında ambulanstaki görevlilerle irtibat kesildi. Bölgede karadan ve havadan başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

49. MOTORLU PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞINDAN KALKAN HELİKOPTER, OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Muş'ta hasta kurtarmaya giderken kaybolan sağlık ekiplerinin yerleri tespit edilirken, kurtarma çalışmaları sırasında düşme tehlikesi geçiren helikopter geri dönmek zorunda kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Sağlık Müdürlüğü 112 Komuta Merkezi'nde görevli bir ambulans şoförü ile bir sağlık memuru, durumu kritik olan bir hasta için dün akşam Korkut ilçesinin Çalaklı köyüne doğru yola çıktı. Saat 19.00 sıralarında Çalaklı köyü yakınlarında ambulanstaki görevlilerle irtibat kesilirken, havadan ve karadan yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucu sağlık ekiplerinin yerleri tespit edildi.

Bu arada sabah saatlerinde 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığından kalkan helikopter, kurtarma çalışmaları sırasında olumsuz hava şartları nedeniyle düşme tehlikesi geçirdi. Helikopter tugaya dönerken, kurtarma çalışmaları karadan sürdürülüyor.

Muş Valisi Ali Çınar da sağlık ekibinin yerinin tespit edildiğini ve kurtarma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber