Başarılı polislere 'başarı belgesi' verildi

Gaziantep’in Nurdağı İlçesi Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli olan başarılı polis memurlarına ‘Başarı' belgeleri verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2013 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başarılı polislere 'başarı belgesi' verildi

Gaziantep'in Nurdağı İlçesi Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli olan başarılı polis memurlarına 'Başarı' belgeleri verildi.

Nurdağı Bölge Trafik Amirliği polisleri arasındaki moral ve motivasyonu artırmak ve başarılı çalışmayı ödüllendirmek adına 2009 yılından beri sürdürülen ayın ekibi seçimine devam edildi. Bu yıl yapılan etkinliklerde ilk defa Yılın Polisi seçildi. 2012 yılının başarılı polislerinden Turgay Mardin ve Dündar Yalçın Yılın Polisi, 2012 Aralık ayının başarılı ekibi polis memurları Yılmaz Ordu, Adil Onur ve Yavuz Berber oldu.

Nurdağı Kaymakamı Seyfullah Ordueri ödül töreninde yaptığı konuşmada, trafik polislerinin zor şartlarda özveri ile çalıştığını, polislerin her türlü sıkıntıda vatandaşın yanında olduğunu belirterek tüm polisleri çalışmalarından dolayı kutladı.

Bölge Trafik Şube Müdürü Barış Ağırgötüren ise konuşmasında başarılı seçilen polisleri tebrik ederek, trafiğin düzenlenmesi, kazaların azaltılması ve sürücülerin güvenli bir şekilde yolculuk yapmaları gibi trafik hizmetlerinin ekip çalışması ile olabileceğini, bu nedenle çalışmalarda tüm polislerin ayırım yapılmaksızın emeği olduğunu belirterek tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Toplantı sonunda 'Yılın Polisleri' seçilen Turgay Mardin ve Dündar Yalçın'a Nurdağı Kaymakamı Seyfullah Ordueri tarafından Başarı Belgesi verildi. Bölge Trafik Şube Müdürü Barış Ağırgötüren tarafından ise birer takım elbise hediye edildi. 2012 yılı Aralık ayı ekibine Nurdağı Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından birer gömlek hediye edildi.

Nurdağı Kaymakamı Sayın Seyfulah Ordueri ve Bölge Trafik Şube Müdürü Barış Ağırgötüren program sonrası polislerle sohbet ederek, polislerin görüş ve önerilerini dinledi. Tören çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Nurdağı Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği toplantı salonunda yapılan ödül törenine, Nurdağı Kaymakamı Seyfullah Ordueri, Gaziantep Bölge Trafik Şube Müdürü Barış Ağırgötüren ve Nurdağı Bölge Trafik Amirvekili Mehmet Genç katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber