Gönül elçilerine BAÜ'den destek

Balıkesir Üniversitesi'nde görevli akademisyenlerin eşleri, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ın eşi Nurhan Turhan'ın düzenlediği Gönül Elçileri Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2013 22:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gönül elçilerine BAÜ'den destek

Balıkesir Üniversitesi'nde görevli akademisyenlerin eşleri, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ın eşi Nurhan Turhan'ın düzenlediği Gönül Elçileri Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından uygulanan Gönül Elçileri Projesi bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Üniversitede görevli akademisyenlerin eşleri, Vali Ahmet Turhan'ın eşi Nurhan Turhan'ın düzenlediği toplantıya katıldı. Polis Evi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Nurhan Turhan, dünyada ve Türkiye'de gönüllük kavramının tarihsel sürecini anlattı. Gönül Elçileri ve koruyucu aile hakkında katılımcıları bilgilendiren Nurhan Turhan, amaçlarının toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık geliştirmek ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısını artırmak olduğunu söyledi. Turhan, "Üniversitenin topluma yol göstermede etkili olduğu düşünüyor ve projeye üniversitenin katkısını bekliyoruz. Bu projeye destek vermeniz, çocuklarımızın özlemini duydukları ailelere kavuşmalarının yolunda bir başlangıç olacaktır. Bu güzel projemizi sizin aracılığınızla tüm üniversite camiamıza tanıtmayı istiyoruz. Bunun için üniversitenin giriş, kantin ve yemekhanelerinde afişlerimizin asılması, kayıt masalarının kurulması ve buralarda broşürlerimizin dağıtılması projemizin tanıtılması açısından önemli bir adımdır. Siz değerli arkadaşlarımızın katkılarıyla daha geniş kitlelere ulaşacağımızı düşünüyoruz. Sizlerden ve üniversite gençliğimizden oluşacak gönül elçilerimize bir yuvada, okulda, huzur evinde, hastanede, çocuk, genç, yaşlı ve engellilere destek olmanın iç huzurunu yaşatmak istiyoruz. Üniversite camiamızın da gönülden gönüle büyüyen bu güzel ailenin bir parçası olmasını diliyoruz. Tüm misafirlerimizi Gönül Elçisi olmaya davet ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber