Otogar'da Bıçaklı Sopalı Kavga

Çorlu Otogarı'nda iki yolcu taşımacılığı yapan firmanın şoförleri arasında başlayan kavga sonrasında ortalık adeta savaş alanına döndü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2013 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otogar'da Bıçaklı Sopalı Kavga

Çorlu Otogarı'nda iki yolcu taşımacılığı yapan firmanın şoförleri arasında başlayan kavga sonrasında ortalık adeta savaş alanına döndü. Bıçağın, sopaların, yumrukların ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgayı yatıştırmakta zorlanan polis ekipleri kalabalık gurubu dağıtmak için havaya ateş etti. Bir otobüs firmasının iki aracı da çıkan olaylar nedeniyle uzaklaştırılmaya çalışılırken maddi hasara uğradı. Polis ekipleri bir kişinin üzerinde saçma atan silah ele geçirirken şüphelileri gözaltına alarak Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürdü.

İddiaya göre iki otobüs firmasının şoförlerinin yaşadığı tartışma Çorlu'da Otogarı'nda kavgaya dönüştü. Yaşanan tartışmanın büyümesinin ardından Otogar'da bulunan firmaların ve yazıhanelerinin görevlilerinin ayırma çabaları sonuçsuz kalınca kavga daha da büyüdü. Yaşanan kavga sonrasında ortalık adeta savaş alanına döndü. Ekmek bıçakları, sopalar, yumruklar ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgayı yatıştırmakta zorlanan polis ekipleri kalabalık grubun dağılması için havaya ateş etti. Çıkan olaylar sonrasında bir otobüs firmasının iki aracı da olay yerinden uzaklaştırılmaya çalışılırken maddi hasar gördü. Polis ekipleri yaşanan kavga sırasında saçma atan silah ele geçirirken şüphelileri gözaltına alarak Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürdü.

Yaşanan tartışmaların büyümesi üzerine kavgaya müdahale eden polis ekipleri olay yerine takviye polis ekibi istedi. Her iki tarafında birbirlerine karşılıklı sataşmalar ve tartışmalar yaratması nedeniyle de kavga biranda büyüdü. Bir firmanın şoförleri tarafından çekilen ekmek bıçağı ise kalabalığın daha fazla tepkisine neden oldu. Olay yerindeki polis ekipleri de şüphelileri olay yerinden uzaklaştırmak isterken kalabalık tarafından tekrardan kavgalar yaşandı. Polis ekiplerinin her iki aracı da uzaklaştırma çabaları sonrasında kalabalık grup tarafından araçlara saldırıldı. Polis ekipleri olayların daha fazla büyümemesi için havaya ateş ederek kalabalık grubu dağıtmak istedi.

Araçların peşine düşen kalabalık grup, önce bir aracı, ardından da kaldırım üzerinden kaçmaya çalışan ikinci aracı tekme ve yumruklarla saldırdı. Kalabalık grubun önünü kesmeye çalışan polis ekipleri zaman zaman zor anlar yaşadı. Sopalarla ve küreklerle araçların peşine düşen kalabalık grubu durdurmak isteyen polis ekipleri olayların yatışması için uzun süre uğraş verdi. Olay yerine gelen takviye ekiplerle birlikte olayları yatıştıran polis ekipleri, yoğun kalabalığın dağılması için telkinlerde bulundu.

Yaşanan tartışmalar sonrasında iki kişi hafif şekilde yaralanırken polis ekipleri tarafından bir kişinin üzerinde saçma atan silah ele geçirildi. Olayla ilgili bulunan her iki tarafı da gözaltına alan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürdü. Yaşanan kavga sonrasında polis ekipleri tarafından Çorlu Otogarı'nda yoğun güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 5 şüphelinin ifadesine başvurulduğu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber