Doktor kazada ağır yaralandı

BURSA'daki özel bir klinikte çalışan göz doktoru 44 yaşındaki Faik Duman, Kütahya yakınlarında geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Ocak 2013 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doktor kazada ağır yaralandı

İlk müdahalesinin ardından İstanbul'daki özel bir hastaneye sevk edilen Dr. Duman'ın sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Uzman göz doktoru Faik Duman, geçen pazartesi günü, pratisyen doktor olan eşinin Bursa'ya tayiniyle ilgilenmek üzere Afyonkarahisar'a gitti. Dün sabah Bursa'ya dönmek üzere Afyonkarahisar'dan 35 DMK 46 plakalı otomobiliyle yola çıkan Faik Duman, Kütahya- Bozüyük karayolu'nun 15'inci kilometresinde bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyonun kontrolünü yitirdi. Yoldan çıkan otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazayı gören kamyon sürücülerinin haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağılk ekipleri, ağır yaralanan Faik Duman'a ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Daha sonra Eskişehir'de özel bir hastaneye kaldırılan Duman'ın beyin tramvası geçirdiği belirlendi. Durumu ağır olan Duman, ambulans uçakla İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edildi. Burada yoğun bakımda tedavi altına alınan evli ve 1 çocuk babası Faik Duman'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber