Yalova Valisi Civelek'ten yangın açıklaması

Yalova Valisi Esengül Civelek, AKSA Kimya Sanayisi’ne ait fabrikanın iplik depolarında çıkan yangında herhangi bir can kaybının ve yaralanmanın olmadığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ocak 2013 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yalova Valisi Civelek'ten yangın açıklaması

Yalova’nın Taşköprü beldesinde bulunan Türkiye’nin en büyük elyaf üreticisi durumundaki AKSA Kimya Sanayisi’ne ait fabrikanın iplik depolarında sabah saat 08.00 sıralarında bilinmeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın hakkında bilgi veren Esengül Civelek, yangında herhangi bir can kaybı ve yaralamanın olduğunu belirterek, “Bugün sabah erken saatlerde çıkan yangın bizi çok üzdü. Haberi aldığımız andan itibaren gereken her türlü destek ve katkıyı sağladık. Çevre illerden de destek aldık. Şükürler olsun can kaybımız ve yaralanma yok. Şu an yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor” dedi.

AKSA Yönetim Kurul Üyesi Celal Özel, “Herhangi bir yaralanma ve can kaybı yok. Bu problemin bir an evvel ortadan kaldırılması için çalışmalar devam ediyor. Yangın büyük bir oranda kontrol altına alındı. Yangın fabrikanın diğer bölümlerine sıçramaması için tüm tedbirler alındı” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber