Park halindeki LPG'li otomobil yandı, içindeki kişi son anda kurtuldu

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, LPG'li otomobilde sürücüsü ATM'de para çekerken yangın çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Şubat 2013 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Park halindeki LPG'li otomobil yandı, içindeki kişi son anda kurtuldu

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, LPG'li otomobilde sürücüsü ATM'de para çekerken yangın çıktı. Araçta bulunan sürücünün arkadaşı son anda kendini dışarı atarak kurtulurken, hafif şekilde yaralandı. Otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

Zeynel Kurt, idaresindeki 41 PE 203 plakalı otomobile Yeniköy mevkiindeki bir istasyondan LPG dolumu yaptırdı. Kurt, istasyondan ayrıldıktan sonra para çekmek için Kalıcı Konutlar İş Merkezi'nin yanında bir bankaya ait ATM'nin yakınında durdu. Yanındaki arkadaşı Nedim Oruç, araçta kaldı. İddiaya göre kısa süre sonra da otomobilin bagajından dumanlar yükselmeye başladı. Araç alevler içinde kaldı. Otomobilde bulunan Nedim Oruç, kendisini son anda dışarı atarak hafif yanıklarla kurtulurken, itfaiye ekipleri gelene kadar kimse yangına müdahale edemedi. Gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, araç kullanılamaz hale geldi. Sağlık ekipleri hafif yaralı Oruç'u Gölcük Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Yangının bagajda bulunan LPG tüpündeki sızıntıdan kaynaklanmış olabileceği öne sürülürken, başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber