Emekliler konağı sakinlerine sağlık kontrolü

Konya'nın merkez Karatay Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 10 Emekli Konağı'nda emekliler, sağlık kontrolünden geçirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2013 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekliler konağı sakinlerine sağlık kontrolü

Konya'nın merkez Karatay Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 10 Emekli Konağı'nda emekliler, sağlık kontrolünden geçirildi.

Her gün farklı emekli konağında iş hayatından emekli olmuş insanları Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince sağlık kontrolünden geçirildiğini ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yapılan sağlık kontrolü hizmetiyle emeklilerde erken dönemde şeker, kollestrol ve tansiyon yüksekliği gibi rahatsızlıkların tespit edilerek tedbir alındığını ve ilgili poliklinik dallarına yönlendirildiklerini kaydetti. Emeklilerin sağlıklı kalmaları yönünde hizmet vermenin kendileri açısından önemli olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, emekli insanımızın daha sağlıklı günler geçirmelerine vesile olduklarını belirtti. Akçeşme, Zenburi, Karkent, Karşehir, Kumköprü, Karfet, Büyüksinan, Çatalhüyük, Sedirler ve Keçeciler Emekli Konağı olmak üzere ilçe genelinde 10 farklı bölgede emeklilere hizmet verdiklerini vurgulayan Hançerli, ilçeye kazandırılan Emekli Konaklarıyla yoğun iş hayatından emekli olmuş insanımızın hoşça vakit geçirmeleri için güzel mekanlar olduğunu aktardı. Karatay Belediyesi sağlık ekibinin çalışmaları neticesinde yapılan tahliller sonucunda rahatsızlığı tespit edilen emeklilere acil şifalar dileyen Başkan Hançerli, Belediye Sağlık ekiplerinin her hafta belli gün ve saatlerde emekli konaklarında tansiyon, kan şekeri, kollestrol ve trigliserit ölçüm ve tahlillerini yaptıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber