Polisi şaşırtan düzenek

Bursa’da bir bankaya ait ATM cihazında düzenek olduğu ihbarı polisi alarma geçirdi. Yapılan incelemenin ardından ATM’ye yerleştirilen düzenek polis ekiplerini bile şaşırttı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Şubat 2013 08:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisi şaşırtan düzenek

Olay, merkez Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarındaki bir bankaya ait ATM cihazında meydana geldi. Akşam saat 19.00 sıralarında ATM'ye para çekemeye giden bir vatandaş şüpelenmesi ile ortaya çıktı. Duyarlı vatandaşın ihbarı ile olay yerine giden polis ekipleri, kart yerleştirme bölümüne ve tuş takımının üst tarafına yerleştirilen kamera sisteminin olduğunu fark etti.

Banka görevlisinide olay yerine çağıran ekipler, düzeneğin yerleştirildiği ATM'den işlem yapan müşreleri arayıp ikaz etmelerini ve yapıan işlemlerin iptalini istedi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı parmak izi çalışmalarının ardından Bankanın ve ATM'nin güvenlik kameralarından düzeneği yerleştirenler için gerekli çalışma başlatıldı.

Yapılan düzeneğin nasıl çalıştığını labaratuarda yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacakken, polis ekipleri gerekli soruşturmayı başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber