Tekstil fabrikası yangında kül oldu

Bursa’nın Gürsu ilçesindeki bir tekstil fabrikasında çıkan yangın vatandaşları korkuttu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Şubat 2013 09:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tekstil fabrikası yangında kül oldu

Fabrikada çalışan personelin olmaması faciayı önlerken, bina içindeki yanıcı maddelerin tutuşması alevlerin büyümesine yol açtı.

Edinilen bilgiye göre yangın, saat 07.00 sıralarında başladı. Gürsu Organize Sanayi Bölgesi Sadık Ahmet Caddesi üzerindeki bir tekstil fabrikasında başlayan yangın, 3 katlı binayı bir anda sardı. Yangına Kestel, Gürsu ve Büyükşehir itfaiyelerinden yaklaşık 20 ekip müdahale etti. Olay esnasında fabrika içinde bulunan vernik ve tiner varillerinin tutuşması alevlerin büyümesine yol açtı. Fabrikada çalışan personelin bulunmaması ise yaralanma ve can kaybını önledi. Yangın ihbarı alan 112 Acil Servis ekipleri de olay yerinde tedbirini alırken, emniyet güçleri olay yerine kimseyi yaklaştırmadı.

Fabrikadaki yangından inşaat halindeki bir ev de etkilendi. Alevlerin sıçradığı ev büyük hasar gördü. Binanın bazı duvarlarının çökme riski ile karşı karşıya olduğu öğrenildi.

Polis, fabrikayı harabeye çeviren yangınla ilgili soruşturma başlattı. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerinin tespitleri sonucu belirlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber