İnşaat iskelesi çöktü: biri ağır, 2 yaralı

Tekirdağ'da bir inşaatta beton dökerken inşaatın iskelesi çöktü, yaralanan 2 işçi çöken inşaattan arkadaşları tarafından çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2013 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İnşaat iskelesi çöktü: biri ağır, 2 yaralı

Tekirdağ'da bir inşaatta beton dökerken inşaatın iskelesi çöktü, yaralanan 2 işçi çöken inşaattan arkadaşları tarafından çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan işçilerin birinsin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre Hürriyet Mahallesi'nde bir inşaatın birinci katının betonu atıldığı esnada betonu taşıyamayan tahta iskele çöktü. Çökmenin ardından işçilerden Canip Sucuoğlu ve Ali Yeşildal ile beton makinesi operatörü Nuh Keklik iskelenin altında kaldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İşçilerden Ali Yeşildal yara almadan iskeleden çıkartıldı. Vücudunda kırıklar olan ve durumu ciddi olan Canip Sucuoğlu ve hafif sıyrıkları olan Ali Yeşildal'a olay yerine gelen ambulansta müdahale edildi. Yaralılar ambulansla Tekirdağ devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Canip Sucuoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

İnşaatın aniden çöktüğünü ve kendisinin iskele altında kaldığını ifade eden Ali Yeşildal, "Beton atıldığı esnada inşaat çöktü. Beni ve 2 arkadaşı inşaattakiler çıkardı. Benim bir yaram yok. Ama bir arkadaşımızın durumu ciddi." dedi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ve itfaiye ekipleri, tahta iskeletinin betonu taşımayarak çöktüğünü belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber