Dilek Yarımadası Milli Parkı'ndaki kazılar başladı

Trabzon'daki cezaevinde tutuklu bulunan ve JİTEM adına çalıştığını iddia eden Aydın Sevinç'in cesetleri gömdüğünü söylediği Aydın'ın Kuşadası ilçesi Güzelçamlı beldesi sınırları içerisindeki Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda yapılması planlanan ancak yağmur nedeniyle ertelenen kazı, yağmurun durması üzerine yeniden başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Şubat 2013 19:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dilek Yarımadası Milli Parkı'ndaki kazılar başladı

Aydın Sevinç'in, Ahmet Tekin Baykal ile ekibinin Ege'de 50'den fazla kişiyi öldürdükten sonra gömdüğünü iddia ettiği alanda kazılar, kaldığı yerden devam ediyor. Trabzon'daki cezaevinde tutuklu bulunan Aydın Sevinç, bir dönem Ege Bölgesi'nde işlenen faili meçhul cinayetlerde aktif rol aldığını öne sürmüştü. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na konuyla ilgili dilekçe veren ve Ahmet Tekin Baykal ile ekibinin Ege'de 50'den fazla kişiyi öldürüp gömdüğünü iddia eden Aydın Sevinç, cesedi gömdüğü yeri göstermesi için Kuşadası'na getirildi. Kuşadası Cumhuriyet Savcısı'nın takip ettiği Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı beldesindeki Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda başlayan kazı kaldığı yerden devam ediyor.

Yetkililer, Sevinç'in milli park içerisinde bugün gösterdiği yerlerde de yapılan kazı çalışmalarında henüz bir cesede ulaşılamadığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber