Zonguldak'a obezite ve diyabet merkezi

BEÜ Rektörü Prof.Dr.Mahmut Özer, düzenlediği basın toplantısında, üniversitenin isim değişikliği ile ilgili işlemler için yaklaşık 1 milyon lira harcadıklarını söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Şubat 2013 21:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zonguldak'a obezite ve diyabet merkezi

'İSİM DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN 1 MİLYON LİRA HARCADIK'

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, düzenlediği basın toplantısında, üniversitenin isim değişikliği ile ilgili işlemler için yaklaşık 1 milyon lira harcadıklarını söyledi. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi adının, geçen yıl nisan ayında yürürlüğe giren 'İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' ile Bülent Ecevit Üniversitesi olarak değiştiğini hatırlatan Prof. Dr. Özer, şöyle dedi:

"İsim değişikliği ile birlikte telefon aboneliklerinden yazışmalara ve tabelalara kadar birçok unsur değişti. Her gün değişiklikler ile ilgili yazı imzaladık. Üniversitemizin isim değişikliğiyle ilgili işlemler için şu ana kadar yaklaşık 1 milyon lira harcadık. Bu konudaki çalışmalar da devam ediyor."

Prof. Dr. Özer, üniversitenin isim değişikliğinin ardından yeni bir üniversite gibi algılanarak puanların düşeceğinden endişe ettiklerini, ancak bunun olmadığını da sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber