Uşak Belediyesi'nde çalışan Fadime Uğuzer kasere yenik düştü

Kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitiren Uşak Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde çalışan Fadime Uğuzeş için belediye hizmet binası önünde tören düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Şubat 2013 21:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uşak Belediyesi'nde çalışan Fadime Uğuzer kasere yenik düştü

Daha önce de kanser tedavisi gören ve hastalığı yenmeye başaran 45 yaşındaki Fadime Uğuzeş bu defa kansere yenik düştü. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Uğuzer için belediye hizmet binası önünde tören yapıldı. Törene katılan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, duydukları üzüntüyü dile getirdi. Uğuzer’in cenazesi daha sonra Ulu Cami’de kılınan ikindi namazının ardından Alibey Çiftliği Köyünde defnedildi.

Belediye önünde gerçekleştirilen törende bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, başarılı bir personeli kaybettikleri için üzüntü duyduklarını ifade ederek, “Fadime Uğuzeş ile ilk başkanlığım döneminde de çalışma şansı yakalamıştım. Kendisi hepimizin sevdiği güzel karakterli bir insandı. Hastalığı boyunca kendisini destek olmaya çalıştık.Bundan sonra bizde dualarımız ile onu yad edeceğiz. Bu vesile en başta kederli ailesine ve belediye çalışanlarımıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber