Türkiye Kamu-Sen'den üyelerine diş tedavisinde indirim

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı Hanefi Bostan, üyelerine diş tedavisinde indirim müjdesi verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2013 12:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye Kamu-Sen'den üyelerine diş tedavisinde indirim

Sendika üyeleri, İstanbul'un her iki yakasında yapılan anlaşma sayesinde ağız ve diş tedavisinde indirimden yararlanacak.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı Hanefi Bostan tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye Kamu Sen İstanbul Teşkilatı olarak; İstanbul Avrupa Yakasında bulunan üyelerimizin ağız ve diş sağlığı tedavileri için Özel DENTROOM Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile anlaştığımız gibi, İstanbul Asya Yakasında bulunan üyelerimiz ve yakınları için de Özel TURAN Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile anlaşma yaptık. Her iki sağlık kurumu ile yaptığımız sözleşme gereği üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları tedavi hizmetlerinden İstanbul Diş Hekimleri Odasının 2007 Asgari Ücret Tarifesi üzerinden yararlanacaklardır. Ayrıca her iki kurum da ağız ve diş muayenelerini ücretsiz yapmayı taahhüt etmektedir" denildi.

Açıklamada sağlık imkanlarından Türkiye Kamus-Sen'e bağlı sendikaların İstanbul'daki bütün üyeleri ve birinci derecedeki yakınlarının faydalanabileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber