Öğrencisini döven öğretmene soruşturma

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2005 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Niğde'de öğrencisini dövdüğü iddia edilen öğretmen hakkında soruşturma açıldı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bir ilköğretim okulunda Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Yaşar S'nin, 8. sınıf öğrencisi Hüseyin B'yi sınıfta dövdüğü iddia edildi.

Hüseyin B'nin babası Veysel B, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun ders sırasında Yaşar S'den tuvalete gitmek için izin istediğini, bu duruma kızan Y.S'nin ise oğlunu dövdüğünü öne sürdü. Veysel B. şikayetçi oldukları Türkçe öğretmeni Yaşar S. hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacaklarını da söyledi.

Sınıfta tuvalete gitmek için izin istediği öğrencisini dövdüğü iddia edilen Türkçe öğretmeni hakkında Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü'nce idari soruşturma başlatıldı. Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Türkçe öğretmeni Yaşar S.'nin öğrencisini sınıfta dövdüğü iddiası üzerine, okula müfettiş gönderdiklerini ve soruşturma başlattıklarını belirterek, ''Öğrenci velisinin bize verdiği dilekçeyi dikkate alarak, gerekli girişimlerde bulunduk. Öğretmen hakkında müfettiş raporlarına göre gerekli işlem yapılacak''dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber