2 yaşındaki taraftardan, 18 saatlik deplasman yolculuğu

Bursasporlu taraftarlar, takımlarının Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşma için Bursa'dan 2 otobüs ile Gaziantep'e geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Şubat 2013 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2 yaşındaki taraftardan, 18 saatlik deplasman yolculuğu

Yeşil-beyazlı taraftarların arasında yer alan ve 18 saat süren otobüs yolculuğunun ardından Gaziantep'e gelen 2 yaşındaki minik bir taraftara ise Bursasporlular, 'Böyledir Bursasporluluk' yorumunda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bu akşam Kamil Ocak Stadyumu'nda Gaziantepspor'a konuk olacak olan Bursaspor'da, yaklaşık 150 kadar yeşil-beyazlı taraftar, Bursa'dan Gaziantep'e geldi. Dün gece geç saatlerde Bursa'dan hareket eden 2 otobüs yeşil-beyazlı taraftar arasında bulunan Yiğit Uçar isminde 2 yaşındaki Bursasporlu taraftar, babası ile birlikte otobüs ile yaklaşık 18 saat yol katetti. Minik taraftarın sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan fotoğrafına ise yeşil-beyazlı taraftarlar, 'Bursasporluluk böyle bir şey. Takımımız bu küçük kardeşimiz için maçı kazansın' yorumlarında bulundu. Bazı Bursasporlu taraftarlar ise, Yiğit ismindeki minik taraftarın dönüş yolcuğunda takımın kafilesinde bulunmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber