İnsanlık ölmemiş

Aydın'da şehiriçi taşımacılığı yapan Sabahattin Akın isimli şoför, bir yolcunun aracında düşürdüğü bir deste parayı almasını bekliyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2013 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İnsanlık ölmemiş

Aydın'da şehiriçi taşımacılığı yapan Sabahattin Akın isimli şoför, bir yolcunun aracında düşürdüğü bir deste parayı almasını bekliyor.

6 Şubat akşamı 10 No'lu şehiriçi hattında şoförlük yapan Sabahattin Akın, Adnan Menderes Üniversitesi'nin son durağında şoför koltuğunun arkasında bir deste parayı bulduğunu anlattı. Akın, "Günün son seferini yaptıktan sonra Adnan Menderes Üniversitesi son durağına gittim. Aracımı kontrol ederken, benim oturduğum koltuğun arkasına dökülmüş olarak bir miktar para buldum. Burada oturan yolcuları ADÜ Hastanesi durağında indirmiştim. Buraya giderek, yaklaşık yarım saat paranın sahibinin gelmesini bekledim. Ancak gelen olmadı. Bende parayı kooperatifimize teslim ettim" dedi.

"MİKTARI EŞİME BİLE SÖYLEMEDİM"

Olayın şoför koltuğu arkasında yaşandığı için parayı düşürenleri gördüğü takdirde tanıyabileceğini ifade eden Akın, şöyle konuştu: "Paranın sahibi kooperatfimize ulaşsın. Paranın miktarını eşime bile söylemedim. Düşürülen para doktor parası, son ilaç parası, kredi kartı borcunun parası olabilir. Parayı düşürmüş olanın mutlaka bize başvurmasını istiyoruz"

"DAHA ÖNCE DAHA BÜYÜK MİKTARDA PARA SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ"

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Zafer Gezer'de birkaç gün daha parayı kasalarında tutacaklarını, paranın sahibi çıkmazsa karakola giderek parayı teslim edeceklerini söyledi.

Daha önce araçlarında düşürülen daha büyük miktardaki paraları sahiplerine ulaştırdıklarını kaydeden Gezer, "Geçmişte bir orman işçisi emekli ikramiyesini aracımızda düşürmüştü. Daha sonra paranın sahibi gelip parasını karakolda almıştı. Kendi telefonum tüm şehiriçi ulaşım sağlayan araçlarda var. Paranın sahibi Kemer Mahallesi'ndeki son durağımıza gelebilir. Burada görevli arkadaşlarımız var. Gereğini yaparlar" ifadelerini kullandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber