AGD'den Suriye'ye 5 ton patates yardımı

İHH tarafından Suriyeliler için başlatılan 'Bir Ekmek Bir Battaniye' kampanyasına, Anadolu Gençlik Derneği (Agd) Adıyaman Şube Başkanlığı 5 ton patates yardımında bulunarak destek verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2013 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AGD'den Suriye'ye 5 ton patates yardımı

İHH tarafından Suriyeliler için başlatılan 'Bir Ekmek Bir Battaniye' kampanyasına, Anadolu Gençlik Derneği (Agd) Adıyaman Şube Başkanlığı 5 ton patates yardımında bulunarak destek verdi.

Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şubesi, Demokrasi Parkı'nda İHH tarafından kurulan yardım çadırına 5 ton patates yardımında bulundu. Patatesler, kamyonetten indirilerek çadıra bırakıldı.

Agd İl Sekreteri Nevzat Gülegen, yardımları İHH Adıyaman Gönüllüsü Abdurrahman Gürbüzcan'a teslim etti. Gülegen, "Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şubesi olarak İHH Adıyaman Şubesi'nin düzenlemiş olduğu Suriye'ye yardım kampanyasına, üyelerimiz tarafından topladığımız paralarla aldığımız 5 ton patatesle destek veriyoruz. Müslümanlar şunu çok iyi bilmelidir ki, iki yılda bir, İslam ümmetinin parçası bir ülkesi işgale uğramaktadır. Bizim korkumuz iki yıl sonra Suriye'nin yanına İran'ın girmesi, ardından Türkiye'nin vurulmasıdır. İHH'nın yardım götürdüğü ülke sayısı 28 iken, şu anda 29 oldu. Bizler bir an önce Müslümanlar olarak şuurlu bir şekilde hareket edip, bu işgallere, bu zulümlere, bu parçalanmışlığa son vermek zorundayız" dedi.

İHH Adıyaman Gönüllüsü Abdurrahman Gürbüzcan ise, 28 Şubat'ta bitecek olan kampanyayı 15 gün daha uzatacaklarını belirterek, yardım kampanyasının son sürat devam ettiğini kaydetti. Gürbüzcan, "Anadolu Gençlik Derneği'nin yaptığı bu yardımı, rahmetli Erbakan'ın vefatına denk getirmeleri, bizleri gerçekten duygulandırmıştır. Kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bir an önce bütün Müslüman ülkelerinin uyanıp dirilişe geçmeleri, bir araya gelmeleri gerekmektedir. Müslümanlar birlik ve beraberlik içerisinde olmalıdırlar" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber