Eskişehir'de Gasp İddiası

Eskişehir'de, bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen "gasp ve mala zarar verme" olaylarına karıştıkları iddia edilen 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eskişehir'de Gasp İddiası

Eskişehir'de, bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen "gasp ve mala zarar verme" olaylarına karıştıkları iddia edilen 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Gökçekısık Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, 23 Şubat'ta Eskişehir- Kütahya karayolundaki bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisinin üzerindeki yaklaşık bin liranın gasp edilmesi ve 3 gün sonra aynı iş yerinde ve aynı kişilerce gerçekleştirilen mala zarar verme olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.

Şüphelilerin kullandığı sahte plakalı otomobili takibe alan jandarma, şüpheliler H.D. (20) ve İ.A. (22) ile H.D'nin imam nikahıyla birlikte yaşadığı M.Ö. (17) ve İ.A'nın 6 aylık hamile eşi P.A'yı (19) yakaladı.

İnönü ilçesi yakınlarındaki bir başka akaryakıt istasyonundan da araçlarına yakıt alıp parasını ödemeden kaçtıkları iddia edilen şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber