Düzce Valisi Yılmaz'dan tek tırnak açıklaması

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, yerel ve ulusal basında çıkan at eti olayıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu olaya Düzce'nin adının karışmasını tasvip etmiyorum" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Düzce Valisi Yılmaz'dan tek tırnak açıklaması

Türkiye Kasaplar ve Besiciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Adapazarı Kasaplar Odası Başkanı olan Nihat Kopal'ın "Tek tırnak eti Adapazarı'na Düzce ve Bolu illerinden birileri tarafından getirilmektedir" şeklindeki yorumuna karşı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yılmaz tek tırnak eti ile ilgili olarak, "Biz at veya eşek eti kesmiyoruz. Böyle tespit edilmiş bize intikal eden bana intikal eden bir şey yok. Ne jandarma komutanından ne emniyet müdüründen böyle bir şey gelmedi. Her gün asayiş toplantısı yaparım. Bana gelen bir şey yok. Gündemimize böyle bir konu gelmedi. Düzce olarak neyi keseceğimizi bizim kasaplarımız lokantacılarımız bilir. Buna Düzce'nin adının karışmasını arzu ve tasvip etmem. Buna benim arkadaşlarım müsaade etmez. Ne jandarma, ne polis ne zabıta ne tarım il müdürlüğü buna izin vermez. İlk kez sizden duyuyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber