Hayırsever işadamından akülü araç ve bilgisayar yardımı

Adıyamanlı işadamı Hasan Taşar, Anadolu Engelliler Derneği Genel Merkezi'ne 5 adet akülü araç, 4 adet bilgisayar ve yazıcı hediye etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mart 2013 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hayırsever işadamından akülü araç ve bilgisayar yardımı

Adıyamanlı işadamı Hasan Taşar, Anadolu Engelliler Derneği Genel Merkezi'ne 5 adet akülü araç, 4 adet bilgisayar ve yazıcı hediye etti.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Murat Demirkol ve engelliler ile ailelerin katıldığı toplantıda hediyeler ihtiyaç sahiplerine verildi.

Vali Mahmut Demirtaş, akülü araçların hayırlı olması dileklerinde bulunarak, çevrenin engellilere göre hazırlanması gerektiğini söyledi. Demirtaş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a da kaldırımları ve yürüyüş yollarını engellilere göre düzenlediği için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan da AK Parti iktidarının engellilere yönelik önemli çalışmalar yaptığını dile getirerek, iktidarın engellilere sahiplendiğine dikkat çekti.

Anadolu Engelliler Derneği Genel Merkezi Başkanı Abidin Harputluoğ ise amaçlarının engelli vatandaşları topluma kazandırmak olduğunu belirterek, "Engellilerin bir nebze de olsa engellerini unutup rahatlıkla toplum içine çıkmaları ve sosyal hayata katılmalarını amaçlıyoruz. Bizde ihtiyaçları doğrultusunda çalışma yapılıyor. Engellilerin kendi imkanlarıyla ayakta durmalarını sağlamak için toplum tarafından desteklenmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber