Eşini bıçaklayınca hapis cezası aldı

İzmit’te, eşini yedi yerinden bıçaklayan ve tutuksuz yargılanmasına karar verilen Ferdi Y, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılınca polisler tarafından gözaltına alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mart 2013 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşini bıçaklayınca hapis cezası aldı

Olay, İzmit'te 15 Mart 2011 tarihinde meydana geldi. Cezaevinden çıkan Ferdi Y, eşi H.Y ile tartışmış ve kendisinden ayrılmak istemişti. Tartışmada Ferdi Y, eşi H.Y'i 7 yerinden bıçakladı. İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın doktorların müdahaleleri sonucu hayata döndürüldü. Gözaltına alınan Ferdi Y, bir süre tutuklu bulunduktan sonra tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yargılanan Ferdi Y, önce öldürmeye teşebbüsten dolayı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, suç öldürmeye teşebbüste kaldığından ceza 16 yıla indirildi. Ancak, ağır tahrik unsuru gözetilerek cezanın 8 yıl hapis cezasına indirilmesine ve sanığın iyi halinden ötürü 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Mahkeme kararı Yargıtay'a giden Ferdi Y, bu süre zarfı içerisinde serbest bırakıldı.

Cezasının onanması bir buçuk yıl süren Ferdi Y'nin cezası değişmedi ve 6 yıl 8 ay hapis cezası onandı. Aranması çıkarılan şahıs, İl Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri tarafından İzmit Fatih Mahallesinde gözaltına alındı. Ferdi Y, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(NA-MA-HO-Y)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber