Hurda yüklü TIR devrildi

Kocaeli D-130 karayolunda hurda yüklü TIR devrildi. Kazayı görüp yavaşlayan bir başka TIR'a arkadan çarpan TIR sürücüsü, sıkıştığı yerden itfaiye erleri tarafından kurtarıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mart 2013 10:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hurda yüklü TIR devrildi

Edinilen bilgiye göre Yalova'dan yüklediği metal hurdaları Adana'ya götürmek üzere yola çıkan İsa M. idaresindeki 31 VT 315 plakalı TIR, daha önce defalarca kez kazaların meydana Kullar varyantında virajı alamayarak karşı şeride geçti. Kazada devrilen TIR'ın dorsesindeki hurdalar yola saçılırken, sürücü şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Aynı istikamette gitmekte olan Hurşit V. (53) idaresindeki kağıt yüklü 16 CAS 92 plakalı TIR, kazayı gören ve aniden yavaşlayan boş tüp yüklü Recep Ç. idaresindeki başka bir TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Hurşit V. araçta sıkıştı. Kaza nedeniyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sıkışan sürücü bulunduğu yerden çıkarılarak ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Recep Ç. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza nedeniyle D-130 karayolunun her iki istikameti de araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri trafiği yan yoldan kontrollü bir şekilde verirken, yola saçılan hurdalar bir başka kamyona yüklenerek yoldan kaldırıldı. Devrilen TIR ise olay yerine çağrılan çekiciyle yoldan kaldırılarak otoparka götürüldü. Kazada yaralanan araç sürücüsü Hurşit V. tedavisinin ardından taburcu edilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber