Uygunsuz parklara beton mantarlı çözüm

Nazilli Belediyesi, uygunsuz ve kontrolsüz şekilde araçlarını park eden araçları engellemek için yollara beton mantarlar yerleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uygunsuz parklara beton mantarlı çözüm

Nazilli Belediyesi, uygunsuz ve kontrolsüz şekilde araçlarını park eden araçları engellemek ve yaya geçişlerini sağlamak için yol kenarlarına beton mantarlar yerleştirdi.

Beton mantarlar ile özellikle dar, kavşaklı yollar ve dubalarla ikiye ayrılan yollarda araçların yol kenarına park yapmasının önüne geçilmesi hedefleniyor. Artan şikayetler üzerine Nazilli Belediyesi ve ilçe trafik komisyonu, yolları dubalarla ikiye ayrıldı. Ancak buna rağmen araçların kaldırım kenarı ve üstüne park etmelerini engellemede problem yaşandı. Nazilli Belediyesi ve ilçe trafik komisyonu araçların park yapmalarının önüne geçilmesini kararlaştırarak Hürriyet Caddesi ile 5 Eylül Caddesi arasında kalan 187 sokakta yol kenarlarına beton mantar döşemesi yaptı. Nazilli Belediyesi tarafından 187 sokak üzerinde yapılan uygulama ile araçların uygunsuz park etmesi önlenerek yayaların daha rahat etmesi sağlandı. Bu uygulamadan sonra uygunsuz olarak park yapan araçların sürücüleri hakkında yasal işlem başlatılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber