Havaalanı böylesini görmedi!

Oğlunu Suriye'ye göndermemek için havalimanını birbirine kattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havaalanı böylesini görmedi!

Suriye'ye gitmek için Tunus'tan İstanbul'a gelen Hasni Kais'e eşi ve annesi engel oldu. Atatürk Havalimanı'nı adeta birbirine katan Hasni Kais'nin ailesi, çabalarında başarıya ulaştı. Kais ve ailesi, uçakla ülkelerine geri döndü.

Tunuslu Hasni Kais, Türkiye üzerinden Suriye'ye gitmek üzere İstanbul'a geldi. Bir süre İstanbul'da kalan Hasni Kais, Suriye'ye geçmeye hazırlanırken ailesi ile telefonla görüştü. Kais'in eşi Nejri Kais ve annesi, Kais'in kararından vazgeçmesini istedi. Hasni Kais, tüm ısrarlara rağmen ikna olmayarak ailesine Suriye'ye gideceğini söyledi. Bunun üzerine Nejri Kais ve annesi, Libya üzerinden İstanbul'a geldi.

İstanbul'da eşini yüzyüze görüşerek ikna etmeyi başaran Nejri Kais, ülkesine dönmek üzere bugün Atatürk Havalimanı'na geldi. Biletlerini alan aile üyeleri uçağın kalkmasına saatler kala tekrar tartışmaya başladı. Kais eşine ve annesine, "Siz gidin, ben peşinizden geleceğim" diyerek havalimanından ayrılmak istedi. Bunu üzerine Kais'in ailesi adeta ortalığı birbirine kattı. Sinir krizleri geçiren Nejri Kais ve annesi, ağlayarak Hasni Kais'i kararından vazgeçirmeye çalıştı. Eşinin ve annesinin feryatlarına dayanamayan Kais, ülkesine dönmeyi zor da olsa kabul etti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri kadını sakinleştirmeye çalıştı.

Aile üyeleri, Libya üzerinden Tunus'a gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber