Kayıp gencin cesedi ormanlık alanda bulundu

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine bağlı Kızık köyünde ormanlık alan içerisinde yaklaşık 1 ay önce öldürülüp gömüldüğü tespit edilen bir erkek cesedi bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 23:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayıp gencin cesedi ormanlık alanda bulundu

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kızık köyü ile Kuzgun köyü arasındaki yolda avcılar tarafından üzeri toprakla ve çam dallarıyla örtülü şekilde bir erkek cesedi bulundu.

Durumun Jandarmaya bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri cesedin 30'lu yaşlarda erkek bir şahsa ait olduğu ve yaklaşık 1 ay önce bulunduğu yere bırakıldığını tespit etti. Ceset detaylı incelemesi yapılmak üzere Andırın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, cesedin bulunduğu yerin yakınlarında yaklaşık 1 aydır Ali Temel isimli birinin kaybolduğu bilgisine ulaşan jandarma ekipleri kayıp şahsın ailesiyle temasa geçerek bulunan cesedi teşhis etmelerini istediler.

Ali Temel'in polis memuru olan ağabeyi Muzaffer Temel bulunan cesedin ayakkabısından bu kişinin kardeşi olduğunu teşhis etti.Jandarma cinayet ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatırken cinayeti işleyen kişi veya kişileri tespit etmeye çalışıyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber