Çamlık'ta pergola çalışmaları tam hız

Ödemiş Belediyesi’nin geçen yıl hizmete sunduğu Çamlık Parkı’ndaki mekanların iç kapasitelerinin yetersiz oluşu nedeniyle kış mevsimi durgun geçti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2013 07:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çamlık'ta pergola çalışmaları tam hız

Gelecek yıllarda Çamlık'ın yaz-kış hareketli bir atmosfer sahip olmasını hedefleyen Ödemiş Belediyesi, mekanların önündeki boş alanın üzerini pergola ile kapatıyor.

Dükkanlardan, yürüyüş yoluna kadar olan alanın üzeri tamamen pergola ile örtülüyor. Daha açılır-kapanır yapılacağı ifade edilen çatı ile ilgili projede değişikliğe gidildiği belirtilirken, Çamlık'taki yoğun kuş popülasyonunun olması ve kuşların pislemeleri nedeniyle çatının tamamının kapalı olacağı ifade edildi.

Çalışmaların yüzde 50'sinin tamamlandığı Çamlık'ta, pergola sonrası oluşacak karanlık da yeni aydınlatma sistemleri ile giderilecek. Çalışmalar hakkında bilgi veren Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Urtimur, “Çamlık'ın yaz-kış halkımızın hizmetinde olması ve Ödemiş'in tüm mevsimlerde yeni bir sosyal alan kazanması adına hazırlanan pergola projesi yapılan değişikliklerin ardından hızlı şekilde uygulanıyor. Yüklenici firma ekipleri çalışmalarını 3 Nisan'a kadar tamamlayacak. Pergola nedeniyle dükkanların karanlıkta kalması da ışıklandırma ile engellenecek” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber