Kocasinan'da Belediyelerin zabıta toplantısı

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, şehir içinde, esnafın hayatını kolaylaştırmak, adaletli yönetim sunmak için merkezdeki 6 belediyenin zabıta birimlerinin uyum içinde çalıştığını söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mart 2013 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kocasinan'da Belediyelerin zabıta toplantısı

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, şehir içinde, esnafın hayatını kolaylaştırmak, adaletli yönetim sunmak için merkezdeki 6 belediyenin zabıta birimlerinin uyum içinde çalıştığını söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar ve İncesu Belediyesi'nin yaşanabilir bir şehir sunma amacına uygun olarak aynı mantıkla yönetilmesinin, birlikte hareket etmesinin Kayseri'ye önemli faydalar sağlayıp, huzur ortamı oluşturduğuna dikkat çekerek," Yapılacak herhangi bir hizmet konusunda ilgili birimlerimizi hemen bir araya getirir, kafa kafaya verir, adaletli bir yöntemi herkes için aynı nitelikte uygularız. Zabıtalarımız da son çıkan yönetmelikler ve değişikler konusunda Kuşçu Marina'da koordinasyon toplantısı yaptı" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın başkanlığında toplanan Zabıta Birimleri Koordinasyon Toplantısı'nda uygulamalarda sergilenen birlikteliğin bütün taraflarca memnuniyetle karşılandığı belirtildi.

Mustafa Yalçın yeni yönetmeliklerin uygulamalarıyla ilgili bilgiler aktarırken şöyle konuştu,"Kocasinan Belediyemiz hafriyatçılara bir izin belgesi düzenlemişti. Bu yönetmeliğin şehrimizde uygulanması, eksiklerimizin giderilmesi için bir karar almış olalım. Kiralık araç işi yapan yerlerle ilgili yönetmelik de çıktı. Yeni yönetmeliği herkese tebliğ edelim. Süre bittikten sonra uymayanlara ek süre verelim. Yine de uymayan olursa yönetmelikte karşılığı neyse uygulayalım. Bu haftadan itibaren bu işin üstüne gidelim. El ilanı dağıtmakla alakalı bir sürü firma bir çok şey dağıtıyor, apartmanların kapılarına bırakıyor. Bunun yasak olduğunu, dağıtılmaması gerektiğini basın yayın müdürlerimiz bülten yapıp duyursun, bilgilendirsin."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber