Doktorun meslek aşkı

Salihli Devlet Hastanesi'nin tek Çocuk Cerrahi Uzmanı olan Dr. Şenol Bağcı, 15 gün önce babasının cenaze merasimi esnasında düştü ve sağ ayağı bilekten kırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2013 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doktorun meslek aşkı

Ancak önceden verilmiş ameliyat randevuları nedeniyle ayağındaki alçıyla 2 haftada işine geri dönen Şenol Bağcı, alçılı ayağı koltuk değneği ile hem hastalarını muayene etmeye devam ediyor hem de tek ayağının üzerine basarak ameliyatlarını aksatmıyor.

Bağcı, "Bazen istenilmeyen şeyler insanın başına geliyor. Önce babamın vefatı ardından geçirdiğim kaza üzücü. Ama yaşam devam ediyor.

Ve bana gelmiş, bana inanan hastalarım var. Kaza geçirdiğimde önceden verilmiş randevularım vardı. Ameliyathanemiz yoğun. Sadece Salihli değil çevre ilçelerden de gelen hastalarımı mağdur etmek istemezdim. Sağlam ayağıma basarak alçılı ayağıma yüklenmeden ameliyatlarımı yapıyorum. Ekip arkadaşlarımda bana yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Hem hastalarım mağdur olmuyor hem de ben vicdan azabından kurtuluyorum. Hastalarımı da, işimi de çok seviyorum. Beni her gün evimden alıp evime bırakan meslektaşlarımıza ve ameliyathanede beni yormamak için canla başla çalışan ameliyathane ekibimize teşekkür borçluyum" diye konuştu.

Başhekim Gökhan Gürsoy ise, "Doktorumuz rapor alıp dinlenmesi gerekirken kırık ve alçılı ayağı ile işine devam ediyor. Ameliyatlara giriyor. Onun bu fedakarlığı bizleri çok duygulandırdı. Ama bizler ama hasta yakınları kendisini çok seviyoruz. Bu çalışma azmi mesleğine olan tutkusunun bir yansıması. Acil şifalar diliyor ve hastanemiz adına özverisinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber