Emniyet-Üniversite işbirliği devam ediyor

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ile Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü arasında işbirliği artarak devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2013 23:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyet-Üniversite işbirliği devam ediyor

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ile Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü arasında işbirliği artarak devam ediyor.

Son olarak İl Emniyet Müdürü Sami Uslu ile KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın arasında imzalanan “Geçmişten Geleceğe Bir Köprü” projesi hayata geçirildi. Bu kapsamda Prof. Dr. Sezgin Ayan, öğrenci topluluklarının sorunlarının ve planlanan faaliyetlerinin görüşülmesi amacıyla KÜ'nün Kuzeykent yerleşkesinde düzenlenen toplantıda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ile öğrenci konseyi ve toplulukları bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Ayan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Selami Can, 26 öğrenci topluluğu başkanı, topluluk akademik danışmanları, öğrenci konseyi ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri katıldı.

Rektör Yardımcısı Ayan, “Aramızda tüm mesaisini öğrencilerimizle harcamaya gönüllü Emniyet Teşkilatı Mensuplarımız var. Onlar artık üniversitemizde bir misafir değil çalışmalarımızda bir ortağımız olacaklar. Bu nedenle bizimle böyle güzel ilişkilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Emniyet Müdürlüğü faaliyetleri ve Toplum Destekli Polislik Hizmetleri'nin de anlatıldığı toplantıda ayrıca Kastamonu'nun huzur ve güvenliği için emniyet-üniversite işbirliği ile ne tür ortak projeler yapılabileceği konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber