Erkek arkadaşıyla tartıştı, intihar etti

KAYSERİ'de 20 yaşındaki Damla Çevik, 25 yaşındaki erkek arkadaşı Ö.A. ile birlikte oturduğu apartmanda başına tabanca ile ateş ederek intihar etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Mart 2013 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erkek arkadaşıyla tartıştı, intihar etti

KAYSERİ'de 20 yaşındaki Damla Çevik, 25 yaşındaki erkek arkadaşı Ö.A. ile birlikte oturduğu apartmanda başına tabanca ile ateş ederek intihar etti. Ö.A., ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Talas İlçesi Mevlana Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi Gözde Sokak Yıldız Apartmanı'nın 4'üncü katında meydana geldi. Damla Çevik, 4 aydan bu yana arkadaşlık yaptığı özel güvenlik görevlisi Ö.A.'nın Talas İlçesi'nde kiraladığı eve, 2 ay önce yerleşti. İddiaya göre, dün akşam Ö.A. ile tartışan Damla Çevik, birlikte yaşadığı Ö.A.'ya ait ruhsatsız tabancayla başına bir el ateş etti. Ö.A., 112 acil servisten yardım isterken, ağır yaralanan Damla Çevik'i kucağına alıp apartmanın giriş kapısına kadar indirdi. Gelen sağlık ekipleri genç kızın öldüğünü belirledi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ifadesine başvurulmak üzere Ö.A.'yı Emniyet Müdürlüğü'ne götürürken soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber