Öldürülmesinden 7 yıl sonra bulunan 3 kemiği toprağa verildi

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde 7 yıl önce kaybolduktan sonra öldürüldüğü ortaya çıkan 36 yaşındaki Mithat Bayraktar'ın, 6 ay önce de ormanda bulunan 3 kemik parçası toprağa verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Mart 2013 18:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öldürülmesinden 7 yıl sonra bulunan 3 kemiği toprağa verildi

Akyazı'da 2006 yılında evinden çıkan ve bir daha dönmeyen Mithat Bayraktar'ın ailesi o tarihte jandarmaya başvurdu. Ancak, süren arama çalışmaları 2012 yılına kadar sonuç vermedi. Jandarma ekipleri Mithat Bayraktar'ın cep telefonunda arkadaşı Bayram Y. ile konuştuğu anlaşılınca bu kişi Boztepe Köyü'nde oturduğu eve yakalanarak gözaltına alındı. 29 yaşındaki Bayram T., cinayeti işlediğini itiraf ederken, kendisinden alacağını isteyince onunla tartıştığını ve tüfekle vurduktan sornra cesedini ormana attığını söyledi. Bayram T., cesedi ormanlık alana attıktan sonra motosikleti ve cep telefonunu alarak İstanbul'da bulunan ağbeyinin yanına gittiğini, cinayet dosyası kapatıldığı için de köye döndüğünü anlattı. Adliyeye sevk edilen Bayram T., tutuklanırken talihsiz adamın ormanda cesedini bulabilmek için arama çalışmaları yapıldı.

Jandarma ekipleri, cinayeti işleyen Bayram Y.'nin gösterdiği bölgede kazı çalışmaları yaparak, öldürülen Mithat Bayraktar'ın kemiklerine ulaştı. Boztepe Köyü'nün ormanlık alanında bulunarak çıkarılan 3 insan kemiğin İstanbul Adli Kıp Kurumu'na gönderilerek incelenen kemiklerin Mithat Bayraktar'a ait olduğu kesinleşti.

Recep Bayraktar, ağabeyinin kaybolmasından sonra gazetelere kayıp ilanı da verdiklerini söyledi. Bayraktar, Adli Tıp Kurumu raporunda kemiklerin yüzde 99.89 ağabeyine ait olduğu belirtilince kemikleri cenaze töreni ile toprağa verdiklerini ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber