Denizde kaybolan üniversiteli genç, trolle aranacak

Giresun'un Bulancak ilçesinde denizde kaybolan Üniversiteli Abduselam Kahırman'ın endişeli bekleyişini sürdüren yakınlarını Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ve Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar ziyaret etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2013 21:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizde kaybolan üniversiteli genç, trolle aranacak

Giresun'un Bulancak ilçesinde denizde kaybolan Üniversiteli Abduselam Kahırman'ın endişeli bekleyişini sürdüren yakınlarını Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ve Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar ziyaret etti.

Bulancak sahilinde Abduselam Kahırman'ı arama çalışmalarından bir sonuç alınmasını bekleyen yakınlarını ziyaret eden Vali Dursun Ali Şahin, aramaların üst düzeyde yapıldığını söyledi. Aileye bir sonun alınıncaya kadar aramaların devam edileceğini belirten V Ali Şahin, barınma, konaklama gibi herhangi bir talep halinde üzerlerin düşen her şeyi yapacaklarını kaydetti.

V Ali Şahin, "Samsun, Ordu, Trabzon'un yanı sıra Giresun'da yerel olarak bütün imkanların seferber edildi. Hiçbir konuda bu kadar hassas davranmamıştık.Temennimiz aramaların bir sonuç vermesidir.Biz elimizden geleni yapıyoruz fakat elimizde olmayan nedenlerden dolayı henüz bir bulguya rastlanmadığı bilgisini aldım" dedi.

Denizdeki arama çalışmalarını balıkçıların kullandığı turolla da yapılma talebine Sahil Güvenlik Giresun Komutanlığı çalışmaların devam ettiğini deniz şartlarına göre arama yapabildiklerini ve gerekirse turolla da arama yapılması için hazırlık yaptıkları belirtildi.

Giresun Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kahırman'ın cep telefonundan son sinyalin iskelede alındığının tespit edildiği öğrenilirken, Giresun Üniversitesi'de öğrenci olan aslan Bayburtlu Abduselam Kahırman, beş gün önce fotoğrafını çekmek istediği dalgalara kapılarak denizde kaybolmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber