Küçük çocuk otomobilde mahsur kaldı

Kastamonu'da, kontak anahtarı içiride unutulan otomobil, otomatik olarak kilitlenince 2.5 yaşındaki Muhammet Esat mahsur kaldı. Çevredekiler, çocuğu 20 dakikalık mücadele sonucu arka kapı camını açtırarak kurtarabildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Mart 2013 15:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Küçük çocuk otomobilde mahsur kaldı

Beyçelebi Mahallesi Hakkı İnan Caddesi'ne alışveriş için gelen Esat çifti, çocukları Muhammeti 37 AG 501 plakalı otomobilin içinde bıraktı. Bu sırada çift kontak anahtarı üzerindeyken araçtan inildiği için güvenlik sistemi devreye girdi ve kapılar otomatik olarak kilitlendi. Kapıyı açamayan çift, çilingir çağırdı ve polisten yardım talebinde bulundu. Kapıları açmak için çilingir beklenirken, diğer yandan da aracın içinde korkudan ağlayan çocuğu kurtarma çabaları başladı.

Aracın içinde kendini oradan oraya atan Muhammet'e çevredekiler, kapıyı açtırmaya çalıştı. Bu sırada arka koltuğun sol kapı tarafına geçerek dışarıya çıkmak için çırpınan çocuğun ayağı tesadüfen cam koluna değince cam bir miktar aralandı ve tarif üzerine camın biraz daha aralanması sağlandı. Açılan camdan içeri kolunu sokmayı başaran bir kişi kapıyı açtı.

Kilitli kaldığı otomobilin içinden 20 dakika sonra kurtulan Muhammet Esat, yaşadığı korkuyu uzun süre üzerinden atamadı.

Çocuklarının kurtulduğuna sevinen aile, Muhammet Esat'ı sakinleştirdikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber