Ormandaki cinayette 'telefon tacizi' iddiası

Kemerburgaz'da kendisini rahatsız eden eski komsuşu Abdürrezzak Çakar'ı (38) öldürdüğü iddia edilen Gülüzar G.(35) polis tarafından yakalandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Mart 2013 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ormandaki cinayette 'telefon tacizi' iddiası

Kemerburgaz'da kendisini rahatsız eden eski komsuşu Abdürrezzak Çakar'ı (38) öldürdüğü iddia edilen Gülüzar G. (35) polis tarafından yakalandı. Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden 3 çocuk annesi Gülüzar G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Gülüzar G.'nin eşi İsa G. de cinayete ilişkin cezaevine konuldu.

Mithatpaşa Mahallesi, Selami Bulvarı'ndaki ormanlık alandaki boş bir kulübede ceset bulunduğu ihbarı polisi harekete geçirdi. 4 Şubat 2013'de yapılan ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, 3 gün önce ailesi tarafından kayıp müracaatı bulunan Abdürezzak Çakar'ın cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemede 3 çocuk babası kamyon şoförü Abdürrezzak Çakar'ın vücudunda 7 kurşun bulunduğu tespit edildi.

Cinayet Büro Amirliği'nin olayla ilgili başlattığı soruşturmada Abdürrezzak Çakar'ın cep telefonundan son olarak eski komşusu Gülüzar G. ile konuştuğunu tespit etti. Bunun üzerine polis Gülüzar G. ile eşi İsa G.'yi cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan soruşturmada Gülüzar G.'nin ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Gülüzar G.'nin polisteki ifadesinde eskiden komşusu olan Abdürrezzak Ç.'nin başka bir yere taşındıktan sonra kendisini rahatsız ettiği ve birlikte olmayı teklif ettiğini söylediği öğrenildi. Eski komşusunun defalarca reddetmesine rağmen ısrarını sürdürdüğünü söylen Gülüzar G.'nin ifadesinde olayı "Sonunda ona randevu verdim. Yanıma babamdan kalan tabancayı aldım. Beni arabayla aldıktan sonra ormanlık alana gittik. Burada silahımı çekerek peş peşe ateş ettim. Yere düşünce oradan kaçtım" diye anlattığı belirtildi. Gülüzar G. olaydan sonra kocasını aradığını ve kendisini otomobille almaya gelmesini istediğini söylediği öğrenildi. Polisin evde yaptığı aramada cinayette kullanılan silahı da bulduğu belirtildi.

Cinayet Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan Gülizar G. ile eşi İsa G. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Gülizar G. ile İsa G. tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber