Köşker'den eğitime destek

Gebze Belediyesi tarafından eğitime destek amacıyla hazırlatılan 7.ve 8.Gebze Belediyesi'nin eğitimi desteği sürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2013 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köşker'den eğitime destek

Gebze Belediyesi tarafından eğitime destek amacıyla hazırlatılan 7. ve 8. sınıf deneme sınavı kitapçıklarının dağıtımına Başkan Köşker'in katılımıyla düzenlenen törenle başlandı

Gebze Belediyesi'nin eğitimi desteği sürüyor. Gebze'de bulunan okullara eğitim materyalleri desteğinde bulunan Gebze Belediyesi tarafından, 7. ve 8. sınıflar için özel olarak hazırlanmış deneme sınavı kitapçıkları dağıtılıyor. Gebze genelinde 56 okulda toplam 10 bin 781 öğrenciye dağıtılacak olan bilgi değerlendirme sınavı kitapçığı için Atatürk İlkokulu'nda tören düzenlendi. Töreni, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hakkı Özgür, okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri, başkan yardımcısı Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hakkı Özgür'ün açılış konuşmasının ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, salonu dolduran öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Hayatta başarılı olmanın tek yolu çalışmak, çalışmak daha çok çalışmaktan geçiyor. Sizleri hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerinizin gözetiminde çıktığınız eğitim yolculuğunuzda her şey gönlünüzce olur inşallah. Bu eğitim yolculuğunuzda bizler de elimizden geldiğince katkı sunmaya gayret gösteriyoruz. Sizlerin her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Sınavlarınızda ve derslerinizde başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin." Başkan Köşker, konuşmaların ardından öğrencilere test kitapçıklarını hediye etti. Başkan Köşker öğrencilere, Atatürk İlkokulu'nun yeni hizmet binasının inşa çalışmalara önümüzdeki sene başlanacağı haberini de verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber