Kars Belediye Başkanının esnaf ziyaretleri devam ediyor

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kazımpaşa Caddesi esnafını ziyaret ederek, sohbet etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Nisan 2013 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kars Belediye Başkanının esnaf ziyaretleri devam ediyor

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı kalıcı hizmetlerle herkesin sevgisini kazanan Kars'ın AK Partili Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kazımpaşa Caddesi üzerinde bulunan esnafı tek tek dolaştı. Başkan Bozkuş'u karşısında bulan esnaf, Bozkuş ile belediye çalışmalarını değerlendirdiler.

Başkan Nevzat Bozkuş'a her zaman destek olduklarını ve bundan sonrada aynı şekilde desteklerini vereceklerini ifade eden Kazımpaşa Caddesi esnafı; "Biz yıllarca toz toprak içerinde işyerlerimizi açtık kapattık. Çünkü her taraf toz içerisindeydi. Rüzgar olunca işyerlerimizin kapısını sıkı sıkı kapatmak mecburiyetinde kalıyorduk. Sağ olsun başkan caddelerimizi asfalt yaptı. Şimdi her taraf tertemiz ve toz yok. Bizlerde esnaf olarak işyerlerimin önünü temizlemeliyiz. Bizlerde her konuda belediye destek olmalıyız. Ancak bu şekilde daha güzel, daha temiz bir şehirde yaşayabiliriz" dediler.

ALT YAPI SORUNUMUZ GİDERİLDİ

Eskiden yağmur yağdığında işyerlerinin bodrumlarına su dolduğunu belirten esnaf; "Alt yapı çalışmalarıyla birlikte işyerlerimiz kurtuldu. Her yağmur yağdığında işyerlerimize su doluyordu. Ama asfalt yapılınca topak altında kalan yağmur ve kanalizasyon bacaları da ortaya çıkarıldı. Belediye tarafından temizlettirilen yağmur ve kanalizasyon şebekesi artık çok güzel çalışıyor. ve işyerlerimizi su dolacak korkusundan kurtulduk. Gerçekten etrafa baktığınızda Kars'ta çok güzel işler yapıldı. Alt yapı sorunumuz giderildi. Yıllarca akmayan sularımız aktı. Cadde ve kaldırımlarımız yapıldı. Çöplerimiz alınıyor. Yani belediye asli görevini yapıyor. Biz daha ne isteyebiliriz. Keşke her dönem görev yapan belediye başkanları kalıcı bir şeyler yapsaydı. Şimdi alt yapıya verilen para ile Kars'ın başka işler yapılırdı. Biz başkanımızın yanındayız. Yaptığı ve hayata geçirdiği projeleri destekliyoruz.

Ve her zamanda desteklemeye devam edeceğiz" diyerek duygularını dile getirdiler.

"BİZE VERDİĞİNİZ DESTEK ÇALIŞMA ŞEVKİMİZİ ARTIRIYOR"

Kars'ın geleceğine yönelik projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Önemli olan Kars'a bir şeyler yapmaktır. Biz bu düşüncelerle göreve geldik. Artık Kars'ta çok şey değişti. Bunu birlikte daha iyi gözlemliyoruz. Amacımız sorunları uzun vadeli çözüme ulaştırmaktı. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Örnek verecek olursam. Kars'ın girişi olarak düşündüğümüz Cumhuriyet Caddesi'nin ne yolu vardı. Nede Caddesi. Biz burada asfalt ve kaldırım yaptık. ve hemen vatandaşlarımız burada bulunan evlerini müteahhitlere verdi. Şimdi Cumhuriyet Caddesi'nde binalar yükseliyor. Bu da Kars'ın önünün, Karslının önünün açılmasının en iyi örneğidir. Çünkü bu cadde yıllarca ihmal edilmişti. Hiç kimse buraya bir şey yapmamıştı. Buna benzer birçok proje hayata geçirildi. Bu yıl da Kars'ın genel görünümünü değiştireceğiz. Bunun için çalışacağız. Bize yardımcı olan bütün Karslılara teşekkür ediyorum. Biz her şeyi Kars ve Karslılar için yapıyoruz" diye konuştu.

Kazımpaşa Caddesi üzerinde bulunan esnafı tek tek gezerek sohbet eden Bozkuş, esnafa işlerini sordu. Esnafın sıkıntısını dinledi. Esnafla çay içti. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette genel olarak Kars'ın sorunları, insanların beklentileri ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini, insanlarla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunduklarını kaydetti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber