Gizem doğan dostluk köprüsü oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi, dostluk köprüsü oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2013 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gizem doğan dostluk köprüsü oldu

Büyükşehir Belediyesi ve kardeş şehirleri arasında başlayan diyaloglar öğrenci ziyaretleri, sosyal projelerle her geçen gün artarak devam ediyor. Bu paylaşımlar kapsamında Gaziantep'i yakından tanımak ve sosyal projeler paylaşmak üzere kente gelen Alman öğrenciler Gaziantep'e hayran kaldılar. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'i de makamında ziyaret eden öğrenciler, kendilerine bu imkanı sunan Güzelbey'e teşekkürlerini sundular. Güzelbey, heyet sorumlusu uzman hocalara ve öğrencilere Gaziantep'e özgü kutnu kumaşı şal hediye etti.

Büyükşehir Belediyesinin daveti üzerine kente gelen 12 Alman öğrenci Gaziantep Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi'nde incelemelerde bulunarak merkezde kamp yaptılar. 5 uzman eğitmen ile 12 Alman öğrenci, yerli ve yabancı uzman hocalar eşliğinde Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi'nde doğa ile iç içe bir yaşam ve birlik beraberlik gibi temel konular üzerinde eğitimlerini gerçekleştirdiler.

Bu arada, Dr. Asım Güzelbey, Alman öğrencileri Yaşayarak Öğrenme Merkezi'nde ziyaret etti. Günlük olarak yapılan sosyal aktivitelerin sonunda her akşam yakılan ateş etrafında toplanan gençler o günü değerlendirip, bir sonraki günün hazırlığını yaptıkları sırada kendilerini ziyaret eden Güzelbey'in ziyaretinden son derece memnun kaldılar. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile kamptaki güzel bir anı da ölümsüzleşmiş oldu.

Merkezi çok beğendiklerini, kişisel gelişim, özgüven ve dayanışmayı öğreten bu yeri herkesin görmesini arzuladıklarını ifade eden öğrenciler, Yaşayarak Öğrenme Merkezi'ndeki kamplarını her gün değişik birer faaliyetle tamamladılar. Gaziantep'te geçirdikleri her dakikadan memnuniyet duyduklarını ifade eden öğrenciler, burada bulundukları için kendilerini şanslı gördüklerini dile getirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber